Siste Man Tar Ner Lamporna!

Idag är sista dagen på mina fyra dagars ledighet som jag tagit för att styra med flyttandet. I morse flyttade jag min web/mail/firwall/etc-server till en kompis företag så att den inte får en massa nertid när mitt bredband flyttas. Tur var det för precis som jag trodde, de var jävligt rappa på att koppla ur det. Det levde till c:a 13.30 idag som är den anmälda flyttdagen.

Trots att det stora var gjort redan förra helgen så var det enormt mycket kvar att göra i/med den gamla lägenheten. Tömma några garderober, montera ner persienner och hyllor, "stjäla" lysrören jag satt i, koppla ur och flytta tvättmaskin och tumlare, montera upp saker vi tagit bort och flyttstäda. Det sistnämnda hade jag lejt bort till en *host* bekant. Dom var två som gnodde som fan i sju timmar och sen ångrade jag att de inte fått städa hos mig med jag fortfarande bodde där :) Jösses vad det glänste! Så gick också besiktningen U/A idag.

Nästan sist av allt så tog jag ner alla taklampor som hängt kvar och letade rätt på alla nycklar, vilket var en pärs i sig. I helgen har det varit idel slit i övrigt med att båda packa och packa upp och malla in och montera upp alla grejer. Jag har jobbat som ett djur från tidig morgon till jag bara stupat på kvällen.

Pixie som tar alla chanser att knähunda sig tänkte inte en millisekund när husse la sig platt på golvet igår eftermiddag utan tog genast den mjuka kullen i besittning (beliggning?).
image358
Och nej, cidern i bakgrunden hade inget med saken att göra, man är väl ingen fyllehund heller?! :))

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: P

Åhjoo! Jag plockade undan tomglas så sent som i morse innan jag gick. Så lite "drucken" var du allt. Men sanningen ska fram... 1 33cl starkcider på 4 dagar gör ingen etyliker ;)

kram

2008-02-04 @ 19:26:17
URL: http://vov.psdekor.nu
Postat av: Tom

Cesar Millan skulle nog kalla dig pwned i det där läget ;)

2008-02-07 @ 10:33:31
URL: http://www.pilotmagazinet.se
Postat av: Bengts

Japp, pwnage :) Kul, man kan ju också tolka in "paw", pawned om man vill och paw är ju = tass på engelska :)

2008-02-08 @ 12:27:02
URL: http://sbb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0