Overhaulin'!

image514

Så lite som jag kollar på TV så är det inte så ofta jag fastnar för något nytt men nu har det hänt och jag vill verkligen rekommendera Overhaulin' till alla som är det minsta intresserade av bilar eller iaf snygg design och coola grejer :)

Konceptet är att de snor en bil, företrädelsevis gamla amerikanare förstås, från en person som länge närt drömmar om att kunna restaurera den men inte haft tid eller råd. I många fall är även personen eller bilen extra behjärtansvärd på något annat sätt också. Ett jätteteam gör helt otroliga saker med bilen på bara en vecka samtidigt som offret luras på olika sätt av "polisen" och andra. En insider finns förstås alltid i form av en närstående som vet vad offret skulle velat ha gjort med sin bil och som kan hjälpa till att hålla offret någorlunda i schack :)

Att se det de lägger ner och kostar på och sedan offrets genuina glädjeyttringar och tacksamhet gör det nästan lite fånigt varmt om hjärtat emellanåt :)

Chip Foose btw är ju en person som synts i flera andra program på Discovery och han verkar ju till skillnad från Boyd Coddington vara en riktig hedersknyffel och mycket trevlig person :) Men man ska väl inte tro allt de visar på TV...

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0