Shootout@ESSL

Flygpolarn M är på väg att falla ner i det nerdiga spottingträsket (lätt att falla i när man gillar både foto och flyg). Vi hade en liten shootout på finalen till bana 29 igår. Nikon vs. Canon. PPL vs. CPL. Rutinerad spotter vs. wannabee. Mano a mano. Föremålet för dagen: airBaltic:s gamla 737-300 YL-BBX med winglets! :)

Själv tycker jag det är risk för att bli lite tjatig med spotterbilder från ESSL på "de vanliga" här i bloggen så det här får bli sista inlägget på ett tag så länge det inte är något unikt som skådas. Gjorde även ett litet galleri för den som vill bläddra loss bland fler och större versioner av bilderna.

Yours truly i attackkonfiguration :)



Den här kunde man nästan sälja till kommunen som reklam :) Linköping skyline.



Hur duellen gick? Jag vet inte. Utmanaren emigrerade och har bara skickat mig den första bilden ovan än :D

Hans sista ord lär dock ha varit "det var inte så lätt som jag trodde" :)

Imorgon bär det av till Roll-Out i Västerås, förmodligen via Skavsta/ESKN för att plocka upp H. En ledig plats finns för en delbetalande pax!

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: David

Snyggt Bengt! Nu är det bara 757 från Baltic som saknas på LPI.... Men det lär nog dröja! Tänk,för bara några månader sedan tyckte man att 2000 var stor när den flög över! Mvh David

2009-05-30 @ 13:02:26
Postat av: Bengt

Mja, en 757 hade varit något :) Snyggt flygplan dessutom. Det är jätteroligt att det flyger lite mer seriös trafik här nu, vi får hoppas det fortsätter.

2009-05-30 @ 13:11:07
URL: http://sbb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0