Nerdtips

Var på Netonnets nyöppnade lagershop i söndags kväll. Här snackar vi verkligen lagershop, det är lagerhyllor så långt ögat når och få av de dyrare produkterna är ens uppackade så man kan se eller testa. Gäller att veta vad man ska ha eller möjligen skita i det för att det är så billigt. Om det nu är det. De riktigt billiga grejerna som en 1TB extern disk för 500:- var förstås slutsålda sedan 3 dar tillbaka.

Jag köpte dock något jag tänkt på ett tag. En USB-adapter för 3.5"/2.5" hårddiskar, både PATA och SATA. Så underbart att inte behöva rota runt i lådan bara för att koppla in en disk och fundera över master/slav, vart den kommer att enumereras, ställa till skit... glöm. Bara koppla in och den dyker upp som vilken extern USB-drive som helst. Miraklet heter Deltaco SATA-61 för 349:-. Köp, köp! :)

Liten kul effekt också av att hålla en gående disk i handen... praktisk demonstration av gyroprecession! Hade inte upplevt tidigare md en hårddisk, inte så att jag brukat hålla gående diskar i handen förut. Nerdkul :)

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0