Pandemonius Videos

Lite blandade korta och längre snuttar från konserten :) Nu vill jag bara ha iMovie så jag kan bildstabilisera videorna från Ixusen lite i efterhand :) Får bli en Hackintosh för jag har inte råd att köpa the real thing :(


Underbara Lindstrom - I Feel Space, byggde upp tempo, volym och förväntningar.


Love etc. med väggen fortfarande i "utgångsläge".


Go West efter att väggen raserats och dansarna tagit en mer framträdande roll.


Jealosy med dansarna center stage sparkandes och kastandes kuberna i dramatisering av låtens tema - svartsjuka.


Che Guevara and Debussy to a disco beat... :)


Den pampiga inledningen till extranumret Suburbia.

Pet Shop Boys - Pandemonium Tour

Live@Cirkus på Djurgården, Stockholm. Jag hade kunnat missa den här konserten. Jag hade inte skrivit in den i almanackan av någon outgrundlig anledning och det vara bara tur att jag för 2v sen tänkte "borde de inte vara konsert snart igen" varpå jag kollade biljetten på kylskåpet. Jäkla tur det för det hade varit en stor förlust att missa detta!


Cirkus var fullsatt. PSB fattade piken när det såldes slut nästan direkt och la in en extra konsert i Göteborg idag.


19:30 skulle det börja men som alltid så dröjde det något och grabbarna gick på ganska precis 20:00. Innan de gjorde entré spelades bl a Lindstrom - I Feel Space som jag inte hört förut, underbar låt! Den övergick efter en stund i More Than a Dream/Heart :) Se videon ovan.


"Heart" följdes av nya singeln "Did You See Me Coming"?

Scenen var lite kul. Jag har bara sett PSB utomhus på festivaler och liknande så scenshowen har varit lite tunn. Här använde man väggen av kuber som transformerades under showen för att fylla olika funktioner. Mycket färg och video och en del showande, framförallt under Jealousy :)

Nyare låtar som Love etc., Pandemonium och Two Divided By Zero blandades med de flesta obligatoriska gamla rökarna Suburbia, Always On My Mind, Go West, Left to My Own Devices, Jealousy, Being Boring, West End Girls och It's a Sin. Spontant saknade jag personligen bara Rent och mer än de få toner av Can You Forgive Her som spelades i en mixning.

Försök till avslutning av konserten med konfettiregn :) Såklart blev det ju extranummer...!

Chris Lowe skändade en ormbunke i lobbyn och satte på skallen(?)  :) 1:40 blev det totalt med extranummer.

Sammantaget var det en mycket bra konsert. Helt fantastisk bitvis och jag gick därifrån med våt t-shirt efter allt klappande, dansande och värme och med ett vått ansikte av lyckotårar! :) Publiken var jättebra och folk stod upp och dansade långt upp på läktarna! Förutom att vi skrek oss hesa hade vi såklart röda ömmande händer resten av kvällen :) 

Ni missade något stort!
;)

Meh!

Camilla Thulin kan hoppa och skita...

Om det är 31 grader ute (27-28 inne på kontoret) och jag inte är VD, behöver uniform eller skyddskläder så ska både chefen och resten av världen bara skita i om jag har shorts på mig! Makalöst tramsigt att man inte ska få göra vad man kan för att må bra i värmen. Verkar som om tossigheterna accelererar med värmen som vanligt.

Dags att kasta ut gamla "sanningar om hur det är" och anpassa samhället efter människan istället fört att lida under en hög påhittade och mossiga regler.

Retrospektivt Collage

Lite ströbilder från veckan.


Mäktiga cumulonimbusmoln i början av veckan. Mot kvällen säckar de ihop men man kan ana hur stygg den här måste ha varit bara ett par timmar tidigare.

Ångorna var vad jag körde på till den här tankningen... 60liter är max :)

Jag var med och ordnade styrelsens säsongsavslutning a.k.a grillfest. När en grek säger att bara hans mamma har mer vitlök i tzatzikin får jag väl vara nöjd? :)

"Starkvaror" dracks det också :D

Från leverantören av räkorna från det kalla barnets hav kommer denna lite roliga etikett. Fonten är lite FAIL på för när den sitter på flaska så blir det ännu tydligare men det ser verkligen ut som Sveriges särskrivning #1: Pä ron när den sitter böjd :)

Det som ska bli GAC - General Aviation Center på ESSL börjar ta form.


Och i närheten av GAC kunde man se de stackars liken på Saabs brandövningsplats :(

Den glada möhippan jag flög idag :)

En liten lapp kan värma gott i all sin enkelhet :)

Imorgon: Brandflyg. Spotting på ARN. Jumbo Hostel. Besök på Barkarby/Arigo teknik. Middag på Kamarina. Konsert med Pet Shop Boys :)

Michael Jackson Död - Vem Är Förvånad?

Really?

Han var en stor stjärna men en mycket sorglig person. Han levde ett liv i rampljuset och hade framgångar som många avundades men allt till ett pris högre än någon människa skulle behöva betala. Ibland tänker jag på stjärnor och så på Louise Hoffstens ord i "Let the best man win" - "They take your life as admission, give new through television". True that.

Mediaspektaklet runt det här det närmsta året lär anta oanat motbjudande proportioner. Gamarna kommer ha en field day om varför han dog, vad han hade, vad han gjort, vems barnen egentligen är och what not. Jag är glad för vad allt hans talang har gett världen men jag är också glad över att hans långa plågofyllda resa nu äntligen är över.

I Vår Herres Hage

Lilla Ixusen har ett övertag på D80, den har makro :) Klicka för större.Några fler kul djur när jag ändå håller på :)Sere skönt ut lr? :)och det roligaste djuret i hagen, homo sapiens...Flash mobs är en kul grej - varför för inget sånt i långa landet mellanmjölk? Eller görs det men uppmärksammas inte?

YES! Jag Har Blivit Bönhörd!!!Så sent som häromdagen funderade jag på om inte mina balkongrökande grannar kunde flytta snart, det är ju varmt och jag vill såklart kunna ha öppet mer. Idag kånkar de saker!!!

YES! PARTY! All drinks are on me! :D

Jag tycker verkligen det är så äckligt med ciggrök och att behöva få in den i min lägenhet varje gång de var ute och rökte har varit en plåga. De arroganta kräken kunde inte ens på en rak förfrågan tänka sig att iaf stå vid räcket och röka utan skulle prompt sitta vid väggen - "vi trivs bra där vi sitter" var svaret... man baxnar.

Fattas väl bara att det flyttar in två nya rökare med samma begränsade sociala färdigheter... det verkar ofta gå hand i hand tyvärr.

EAA Fly-In 2009 - ESSP

Bättre sent än aldrig :) Många faktorer har lagt krokben för att jag skulle få ut det här inlägget. Tidsbrist, ork- och lustbrist. 500 bilder att bearbeta. Ny skärm med konstiga färger som jag inte får ordning på... Jobbigt ljus att plåta i och ett experiment med centrumvägd ljusmätning som slog fullständigt bakut :(  Men trägen vinner och här är det iaf! :D

Galleri med kommentarer som vanligt för den som vill se mer och större!


I och jag drog till ESSP med hans Warrior SE-MAT, men inte utan att första ha dragit en repa ut över skärgården, alltid lika vackert!

Väl på ESSP möttes vi av den vanliga uppsättningen av fina hembyggen och historiska kärror. Extra roligt är att flyg-Sverige fått många fina tillskott det senaste året. Bl a Harvarden "Check'er Tail" ovan.

Den första DA42:an med nya motorn "Austro" på. Sverige-premiär!

Nose-arten var vackrare...

...än "duken". Humor :)

En skola för trike och gyrokopter har öppnat i Norrköping i samarbete med NAFK, kul! Önskar bara jag hade tid och råd... men när de sammanfaller finns det i.a.f. en skola på nära håll nu :)

DynAero MCR-4S. Trevlig bekantskap med goda prestanda som nu ska fabrikstillverkas och certas som ELA1. Kan klart vara ett alternativ att titta på!

Sten Svenssons T-28 Trojan, nytillskott i Sverige.

Bell 47 - inte helt vanlig nuförtiden.

Hallå?!

Vem sa att det inte går att rangera en DC-3 för hand? :)

Sten "Iceman" Svensson värmer upp Trojanen.

Och taxar ut.

Dreideckern och Mikael Carlsson fick välförtjänt uppmärksamhet.

Denna "armé-cub" vann 2009 års Barkarby-pris.

SE-LYX - alltid en lyx för ögonen!

Med tanke på det inte helt klockrena vädret och att evenemanget i år är flyttat en bit från Stockholm och Barkarby så får man nog ändå vara nöjd med de runt 160 besökande flygplanen. Själv mötte jag medbloggaren Lae / F och även lite andra gamla bekanta, alltid lika kul!

Arrangemanget var nästan lika proffsigt som på Barkarby och flygledaren var super! På väg hem fick vi dock vänta lite för att någon tappat ett noshjul på banan! Klart obra. Visade sig vara en VariEze hemmahörande på ESSL flugen av en gammal bekant. Han var lätt skakad efter landningen även om Ezen är gjord för att klara det med en "släpsko" under nosen.

Så Kan Det Gå...

... när haspen är lite för mycket på. Jag och polarn R var på OK/Q8 och hissade upp min bil för att se om vi kunde hitta orsaken till ett intermittent skallrande på låga tomgångsvarv. När vi väl skulle sänka ner bilen igen så vägrade lyften att gå hela vägen ner...Mack-personalen blev så illa tvungna att tillkalla bärgningskåren för att få ner/av bilen. Lätt komiskt var det ändå på nåt vis. I synnerhet som lyften egentligen skulle varit avstängd men nån jävla tattare (excuse my french) uppenbarligen forcerat nödbrytaren med buntbandslåsning och allt till på-läget igen...

Google Wave

Efter att ha hört ett visst hype:ande om Google Wave så började jag kolla på den 1:20 långa demon som gavs vid Google I/O för ett par veckor sedan. Efter att ha sett 10min så kunde jag inte förmå mig att sluta kolla. Det här är imponerande och har verkligen potentialen att förändra alla sätt vi kommunicerar på över Internet idag. Det är SÅ överlägset! Och allt detta i en vanlig browser utan plug-ins!Det enda man kan vara rädd för är folks (och företags) konservatism ("jag vill ha min mail som den alltid sett ut") och att det därför blir ett marginaliserat verktyg bara för de som ser hur överlägset det är. Upp till Google att få med sig industrin men det lär finnas fler än det pyttemjuka monopolistiska företaget som i vanlig ordning inte lär vara lättcharmade av andras överlägsna idéer...

Välkommen SE-IGU!

Ikväll kom SE-IGU till sitt nya hemmafält ESSL. IGU är köpt av några av klubbens tävlingsflygare för att fylla deras behov efter det att SE-IFX såldes av under lite.. tja.. inte helt fullödiga former :(

SE-IGU är iaf en Cessna F150H anno 1968 men med ett nytt lager färg sedan ~2år, ser mycket fräsch ut exteriört. Interiört är den dock... en Cessna från 1968.

Kinnarps 9554 N35 - Stolen Som Sitter FintFör en tid sedan så fick jag välja ut en ny kontorsstol på Kinnarps. Lång leveranstid var det dock tyvärr, antagligen mycket p.g.a att man själv får välja material och färg ur ett nästan ändlöst sortiment men idag så kom den äntligen!

Jag har bara använt den under halva dagen men den känns redan som ett enormt lyft. Jag blir ofta öm i mjukdelarna man sitter på efter några timmar så jag valde en dyna med "tempur" (men inte Tempur™) i och den verkar jättebehaglig såhär långt. Mucho najs :)

Lilla kameran har jag släpat på hela dagen men när jag skulle ta en bild på stolen så saknades en vital detalj... minneskortet :( Mobilen fick komma till heders igen, ett varv genom Photoshop och Noise Ninja så blev den väl skaplig iaf... Har äntligen fått leverans av bältesväskan som jag köpte med kameran också, mycket fin och bra :)

En (inte så) Gammal SkataSenaste nytillskottet till Tornby Parks fauna. Han/hon satt mitt på vägen här inne och höll på att bli överkörd. Jag lyfte den till en gräsplätt vid sidan om iaf. Den var inte alls skygg utan sökte sig till mig. Vi får väl se om den hämtar sig eller om den blir leksak till någon av områdets fyrbenta innevånare... such is life.

Valdramatik

Igår så tjänstgjorde jag då som vice ordförande i min valkrets från 07 på morgonen till 23:30 på kvällen med bara 2*2h rast under dagen. Det plus att jag var hela dagen på Fly-In i lördags gjorde att jag kände att helgen liksom försvann så jag tog ut en dags semester idag. Ikväll har jag PC för IRSE så det är bra att inte ha jobbat hela dagen innan då det är krävande redan som det är.

Nåväl. Dramatik på hög nivå blev det i min vallokal igår. Ordföranden hade gått på lunch så jag var chef på skutan när en man med rullator kommer fram med ett ogiltigt valkuvert. Jag förklarar för honom att han måste göra om sin röstning. Han sätter sig då på rullatorn och verkar frånvarande. Jag frågar om han förstått vad jag just förklarat och det svarar han ett redigt "ja" på. Han blir kvar och jag låter honom sitta, jag tänkte han behövde tid att smälta det och samla kraft att gå till skärmen igen. Helt utan förvarning trillar han baklänges över rullatorn, slår huvudet i golvet och krampar våldsamt.

Jag sprang runt som en gasell förstås för att se vad som hände och det gjorde även mina kollegor i lokalen, jag ringde 112 medan de såg till att han fick något mjukt under huvudet. Det stod ganska snart klart att det måste varit ett EP-anfall och han återhämtade sig något och blev lugn och talbar igen. Även om man i situationen alltid upplever att tiden går långsamt så tog det faktiskt bra lång tid innan ambulansen kom, åtminstone 10-12 minuter när jag kollade mot min mobils samtalslogg. SOS hade iofs fått klart för sig att det handlade om EP och att han återhämtat sig något men det känns otäckt när man tänker på att de kunde varit något mer livshotande. Under hela tiden så fortgick röstandet och folk kom och gick, det var lite surrealistiskt och jag övervägde ett tag att stänga vallokalen men bedömde ändå att det fungerade.

I övrigt så gick allt bra och valdeltagandet var mycket högt jämfört med tidigare, 54% i vår valkrets, 43,8% nationellt vilket ju inte är bra, men positivt!Igår blev också min första gång att följa med till stadshuset för att redovisa kretsens röster så det var lite extra kul. De bjöd på baguette och dricka medan man väntade och ovan ser ni ordförande/vice ordförande i en valkrets och de två tjänstemän som tar emot, kontrollerar och protokollför all information.

En liten side note bara, använd inte en Casio fx-82ES för att summera många siffror, inmatningsfältet är tydligen inte oändligt... det vållade oss en del huvudbry först innan jag såg vad som hände. Den säger inte ens ifrån, den bara slutar ta emot inmatning.

Om du är intresserad av att bli valarbetare så tar du kontakt med valnämnden i din kommun. Man behöver inte vara politiskt aktiv och en viss ersättning utgår (inte så dålig för en dags jobb trots allt).

"Den Klättrar Som en Apa och Svänger Som en Djävul"

Orden lär ha varit Manfred "Röde Baronen" von Richthofens om Fokker DR.I. Dreidecker (Triplane). Å jävlar i min låda om han inte hade rätt!

Jag har tidigare utryckt min beundran för Mikael Carlsson och hans kreationer men denna tar priset! Uppvisningen han flög med den idag på EAA:s årliga Fly-in, nu i Norrköping för första gången, var något med det häftigaste jag sett någonsin! Jag var ömsom förstummad, ömsom rörd till tårar och däremellan fotade jag som aldrig förr! Triplane är ju en legend som alla känner igen och att se en så oklanderligt byggd replika (nyproducerad) utföra konster som fick Yak- och Pitts-flygarna att må illa bara av att titta på, ja det var en omvälvande stund.

Jag säger bara, om du får en chans, se den i sommar!

Bilder blev det som sagt... så många att jag gjort ett galleri eftersom jag fortfarande är för exalterad för att kunna välja ut bara några få :) För den som inte orkar, se några av de bästa nedan.


Flyginstrument e för pussies!


The man himself :)

Motorn startas medels ryck förstås. Rätt tungt är det och någon av de första gångerna så lär killen på bilden ha ryckt axeln ur led... När den väl tänder vill det till att vara ur vägen.


Lätt den bästa bild jag tagit på länge! Klicka för större.

Mikael fick t.o.m skriva autografer efter, det ni! Inte bara jag utan flera gick fram och tackade honom och vi var rörande eniga om att det var något med det djävligaste vi någonsin sett!Mer från EAA Fly-in 2009 om några dagar. Imorgon är det EU-val, glöm inte det! ;)

von Dufva Checkar Ut

Jag skulle inte tro att den är kvar efter helgen.

Egentligen borde jag ersatt ljudspåret med Lenny Kravitz - Fly Away :)

Den som saknar fågelungar kan ju alltid titta in i Correns holk. 6 blåmesungar gör livet surt för mamma och pappa hela dagen lång - Live!

ST - Facket Med StakeEller hur ska man tolka det här? :)  Sär skrivning.

Rösta i EU-valet!

Tänk på att mer än hälften av alla beslut, lagar och regler som stiftas i Sverige, däribland datalagringdirektiv och annat är direkta resultat av sådant som beslutats överstatligt, i E.U.

Någon menar att Sveriges röst i E.U är inte så stor men det gör det bara än viktigare att vi skickar rätt folk med rätt driv och rätt åsikter dit för att få maximal utväxling på det vi har!

E.U-valet har i år för första gången fått lite mer av den mediala uppmärksamhet det förtjänar och förhoppningsvis gör det något för valdeltagandet. Dock så har debatten och kampanjandet varit väldigt magert med fokus i stort sett bara på Piratpartiets spådda framgångar och på frågor som är relaterade mer till svensk inrikespolitik.

Själv kommer jag som det ser ut att rösta på PP i detta valet då i stort sett samtliga etablerade partier nu svikit liberalismen och integriteten och visat skrämmande förakt för både väljare, demokrati och konstitution. Inte heller har man någon trovärdighet vad gäller teknik och förståelse för den revolution som samhället nu faktiskt genomgår med start för c:a 20 år sedan. Vi kommer först senare att förstå den fulla vidden av det enorma tekniska språng vi tar just i vår tid. Etablerade politiker och vissa marknadsaktörer kämpar emot och vill bevara det gamla istället för att omfamna det nya och anpassa lagstiftningen efter den nya verkligheten. Nästan varje parti har en enskild politiker på sin lista som faktiskt begripit ett och annat men vad hjälper det när de bevisligen (FRA) saknar kurage att rösta emot partlinjen när vansinnigheterna radas upp på löpande band?

Att rösta på ett "enfrågeparti" (vilket inte är helt sant) kan för vissa te sig som ett slöseri men jag tror att en framgång för PP precis som för Miljöpartiet, Ny Demokrati, Sverigedemokraterna och Junilistan kommer att fungera som hävstång för att lyfta de här frågorna till en högre nivå hos alla de etablerade partierna. En form av proteströst ja - bortkastad, nej jag tycker inte det! Bortkastad enbart om syftet inte uppnås och om man väljer att inte rösta för att man inte tror att PP kommer in... ja, då blir det ju självuppfyllande, eller hur?! En röst på de etablerade partierna är för mig definitivt ett självmål då de alla svikit mina hjärtefrågor.

Rösta på vad 17 du vill själv, jag är inte här för att övertyga någon om något annat än att gå och rösta och tänk igenom vad som är viktigt för dig. Söndagen kommer jag att spendera som vice ordförande och valförrättare i min valkrets, jag tycker det är ett kul och ett hedersuppdrag att få göra en insats för vår demokrati dess brister och fel till trots!

Nyhetstorkan Börjar Visst Tidigt i År

Snacka om tidningsankor, I-landsproblem och PK-hysteri i skön samverkan. När Sverige får vara värdland för en stor militärövning så brister kverulanter, pacifister och miljötokar ut en enig klagosång. Själv är jag glad och stolt över att vi kan erbjuda den här möjligheten för våra bundsförvanter, de som vi allt mer måste förlita oss på i takt med att det svenska försvaret slås ner i sina sista spillror.

Namnet på det fingerade landet, Laptistan, kränker visst både samer och araber i ett och samma lilla ord. Herreje... Har de verkligen inget viktigare för sig än att DO-anmäla ett konstruerat namn? Visst, man kunde kanske önskat att de tänkt en aning längre men seriously, vad spelar det för jävla roll?!

De F16-plan som deltar har också en mängd hydrazine ombord för kärrans EPU. Oh vé om en sån skulle trilla ner... det skulle ju kunna... förångas på några sekunder och inte leda till någonting alls.

*bah* vad trött jag blir på den här ankdammen ibland med alla inskränkta gnällspikar. Trams, trams och trams igen!

Den som bara kunde vara på semester i Lapistan med en kamera i veckan som kommer... :D

Roll-Out 2009 - the Missing Files

Videorna är nu färdigbakade och uploadade till duröret.


Lite taxande 28 & 29 - radialkompressor boogie :)


Och så motorstart på 32 - MC25 Isopropylnitrat ftw! :) För mig en rätt invand sekvens från lumpen som jag mestadels spenderade som mek på Lansen. Först pumpen, sen förbränningen av MC25 och så ett stigande kompressortjut till man inte kan göra annat än att hålla för öronen.

Roll-Out i Västerås 2009 - Söndag

Så blev det då äntligen dags för årets första (och för mig) lite mer intressanta flygdag - den årliga Roll-outen i Västerås. Jag hade som trogna läsare redan vet bokat SE-LBV för transport dit, jag menar, vem vill inte anlända flygvägen till en flygdag? Eller vem vill spendera 2,5h i bil mot 40min i flygplan?

Jag pratade med T som hade LBV på kvällen innan för att se att det inte var några problem med kärran och det var det inte... än. När han skulle starta i Arboga så blev det problem med tändsystemet och han och kärran blev kvar där och inget annat fanns det jag kunde boka om till heller. Jag ville inte missa evenemanget eftersom jag tänkt åka flera tidigare år men inte kommit iväg så det fick bli 2,5h i bil... *gnissla*

Det var dock mödan värt och några bilder finner ni i vanlig ordning nedan. Ett galleri finns också för den som vill se större och mer. Galleriet är också pimpat enligt önskemål med lite fler helikopterbilder ;)


Flera intressanta formationer med flygplan uppträdde, bl. a. denna Harvard flankerad av Biltemas Mustang och den nytillkomna Spitfiren med Griffon-motor.

Årets Safir-träff avhölls också och en formation med ~10 Safirer flög också några varv runt fältet för att visa upp sig.

JAS39 Gripen anländer från Såtenäs.

Ett gäng "supersportbilar" fanns också på plats och vissa slumpvis utvalda fick åka med i Ferrari och Maserati. Killen bredvid mig blev utvald men inte jag... :( De körde på banan och taxibanesystemet i farter uppåt 250-300km/h som mest. Ingen match dock för en Lansen Sport som den i bakgrunden.

Spitfire FR Mk.XVIIIe med 2050hp där fram...

Rundflyg och provlektioner med helikopter sålde som smör i..

Alla är inte lika roade av flygdagar...

Safir-uppvisning med bl.a. Alf Ingesson-Thor förstås.

Mer vild än tam aerobatics-föreställning av Daniel Ryfa i Yak-55. Kolla nära, snubben vinkar... :)

De obligatoriska wingstandning/walking ladies. Publikfriare som håller kanske men en flygtok gäspar och småler lite medlidande nuförtiden :)

Skärmar är alltid så tacksamma så... kunde lagt ut 20 skärmbilder här bara för de är så fina.

Unik formation v2. Vår enda flygande tunna SE-DXB flankerad av två vampar. Radialkompressorfest! :D

Före 29:ans uppvisning. Det kan bli lite långrandigt för en uppvisningspilot om man är ute i lite för god tid...

J32B Lansen Sport lägger i Overdriven.

Kontakt!


Jag tyckte dagen var trevlig och det var fina uppvisningar, bra PA, skaplig speaker, gott om matställen och ett alldeles lysande flygdagsväder! Min tanke var att ha två videoklipp till med här men Youtube har feta problem ikväll så jag får antingen skippa dom helt eller så lägger jag till dom imorgon när de gått att ladda upp.

Nästa flygdag/evenemang jag tänker bevista är bara runt hörnet, både tidsmässigt och geografiskt. EAA:s årliga fly-in som brukar avhållas på Barkarby är flyttat till Norrköping och det nu på lördag! Inte så många häftiga uppvisningar (fast några rätt unika blir det) men väl 2-300 GA-flygplan och massa utställare. Hoppas vädret sansar sig något tills dess.

Helgens uppvisning pekade med ett stort fett finger återigen ut att 4GB SD-kort är way för lite på en flygdag och fastän jag tömde i halvtid så fick jag snåla mot slutet. Veckan har därför bl.a. bestått av ett inköp av ett 8GB Extreme III :)

Roll-Out i Västerås - Sneak Peek

Tyvärr har jag haft alldeles för mycket att göra för att ha tagit tag i de ~500 bilderna jag tog på Roll-Outen i västerås. Jag har i alla fall plockat ut ett 50-tal som ska bli galleri senare men jag orkar inte göra det färdigt idag.I väntan på det kan ni ju gotta er åt Tunnan och Gripen i en dans man inte ser var dag på en platta nära dig...

Tyvärr blir det väldigt lätt skakigt med en så liten kamera trots att den har IS, sen blir det kanske inte bättre av att undertecknad fotar samtidigt heller... :D

Ekenäs International

Igår skulle jag ner till klubben för att sätta i lite mer minne som jag köpt till en av burkarna. Av någon outgrundlig anledning hamnade jag snart i baksits på en Cub som gjorde studs-och-gå på Ekenäs-fältet :)

Dagens pilot och tillika fältinnehavare G stod för upplevelsen. Och jag fick motionera lilla Canon-kameran lite.Premiär! HD-video filmar det lilla kräket också och här en sekvens från en av studsarna på bana 24 :)

Tack för turen! :)

Räserduvan

Helt otroligt, idag stod den upp i boet och övade sina inte helt färdiga vingar.

Från ägg till stor som en större koltrast på c:a 1.5v. Första EK är nära nu!

This Is How We Party

Ibland vankas det tårta på jobbet men sällan såhär mycket :)*mums* Dom med grädde och jordgubbar var bäst :)

RSS 2.0