Nice Shot

Igår var jag uppe och flög en sväng med en barndomsvän, hans mamma och hans 3-åriga dotter E. Efter landning togs en nästintill ögonblicksbild på en glad E som var nyfiken på SE-KIT's magiska propeller. Bilden blev så bra att jag vill dela med mig av den.


Dock var det inte jag som höll i kameran denna gång utan pappa M. Kanonfint! Precis som flygningen.

Varning För Hunden:)

Ovanligt Besök på ESSL - Transavia 737-800

Daar word je vrolijk van - Det gör dig lycklig! Nåja, lycklig är kanske ett för starkt ord i sammanhanget men visst blev jag glad och lätt exalterad igår kväll när en Boeing 737-800 svepte över skallen på mig i centrala Linköping! Det hör inte precis till vanligheterna då typen inte använts reguljärt på ESSL sedan airBaltic kastade in handduken för ett par år sedan. WTF?! kollade upp det och fick reda på att en till fanns på plattan som snart ska gå" (!!!). Utryckning! :)

Hem som en iller och hämta kamera och flygradio och så ut till ESSL, skulle jag hinna? Jodå, lugna puckar, han hade inte fått start-up än när jag anlände och letade efter ett skapligt ställe att stå på. Mht solen, som gick i moln precis när han taxade ut (tack så j*vla mycket!) så placerade jag mig på Köpetorpsrakan med avsikt att ta bilder från sidan vid start 29.

Måste ha varit en nice syn med två stycken 737:or på plattan... attans att jag missade det.


Huvudstället lämnade backen vid 600-skyltarna och ställen tog dom in på nästan flygvapenmanér :) Rädda att slå i staketet eller utrullningshindret kanske? :D

Kul med lite annorlunda besökare emellanåt, törs man gissa att de kommer tillbaka med sina pax någon dag snart...? Någon som vet? Den första kärran vet jag inte heller vilket bolag den tillhörde men liveryn var SAS-liknande den korta glimpse jag fick av den men jag vet att det inte var SAS.


Sloganen kom vad jag förstår till genom en tävling och PH-HSC som besökte ESSL är den första (enda?) som målats med denna livery.

RSS 2.0