Mest Användbara Siterna på Nätet

Ibland blir jag fascinerad över den inneboende genialiteten i vissa väldigt enkla saker. Inte bara sånt som att uppfinnare kommer på saker som ingen tänkt på skulle fylla en funktion som ingen sedan "kan leva utan", utan även enkla små tjänster på nätet som man bara inte kan leva utan när man väl hittat dom.

Tänkte dela med mig av några favoriter bara för skojs skull, siter som jag återkommer till ofta så får även du chansen att fundera på hur du kunnat leva utan ;)

www.temperatur.nu som är ett samarbete mellan vanliga privatpersoner som sätter upp datorkopplade termometrar i ett grannskap nära dig så du kan se hur varmt eller kallt det är ute utan att lämna den varma tryggheten framför skärmen :)

www.vecka.nu - ett måste för en arbetande människa där allt handlar om veckonummer, inte minst när man rapporterar tid på det vis som vi konsulter måste.

www.wikipedia.org - ett uppslagsverk med artiklar som vem som helst kan redigera. Här hittar man information som aldrig någonsin kommer att gå att slå upp i ett klassiskt uppslagsverk.

www.imdb.com - allt du vill veta om den där filmen eller stjärnan som du glömt. Vad hetter han som spelade i den där filmen mot du-vet-vem? Imdb ger dig svaret.

www.braplats.net - sitt i rätt vagn på tunnelbanan i Sthlm för att komma närmast den utgång du vill till när du kommer fram :) Lysande för latmaskar som... tja... vem? :)

www.acronymfinder.com - alla förkortningar du någonsin undrat över.

Har väl antagligen glömt flera nu bara för att jag ska försöka sammanställa dom, men va sjutton :) Jag får väl redigera då.

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: H

hur kan du glömma http://www.lfk.se/flygning/planering/ =)

2007-04-22 @ 21:12:11
Postat av: Åsa T

Kan du verkligen leva utan http://www.randomwebsite.com/ ?

2007-04-26 @ 10:16:36

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0