Stenkul 2.1

Är det här en blogg eller ett fotoalbum? Man kan undra ibland... Jag tycker i alla fall om att krydda med bilder och ibland kanske det blir för många men "what the heck" :) Provar dessutom att gå från 300px till 400px bredd på bilderna så det ska synas lite bättre.

På påskdagen var det i alla fall dags för att försöka bättra på utfallet från den förra stenbrottsfotograferingen som man kan läsa mer om i ett tidigare inlägg. Kort sagt - hitta och fota rätt stenbrott denna gång :) Min trogne vapendragare Robin och jag drog på nytt ut på fälttåg i västerled.

RvP
Robin som ler oavbrutet när han är i luften :)

Stenbrott1
Stenbrott2
Stenbrott3
Jodå, det verkar vara mer rätt denna gång, inget tält, många maskiner och röda arbetsbodar :) Maskiner ja, de ska ju ha så många märkliga sådana. Vi hade också fått beställning på lite mer närbilder.
Stenbrottsmaskin1
Stenbrottsmaskin2
Jurassic Park - släng dig i väggen!

På vägen hem fick vi till några kul bilder också.
Mantorp Park
Mantorp Park och dess "flygraka" som i alla fall i svunna tider har använts just som landningsbana vid olika evenemang. Nuförtiden är den dock bl a överbyggd med en gångbro.
IFR - I Follow Roads
Vi körde riktig IFR också - I Follow Roads
Cloetta Center
Cloetta Center överflögs under tredje finalseriematchen mellan LHC och MoDo. Av parkeringen att döma var inte hemmasupportrarna riktigt på hugget - vad är det för stil?! Matchen vanns trots allt av LHC med 2-1.
Touchdown
Touchdown - men än är inte äventyret över...
MoDo-flyg
...på plattan stod denna Saab 340A som tagit MoDo till Linköping...
SteWa Hijack
...och när vi kom upp till klubben kom en skäggig typ fram och viftade med kniv och skruvmejsel och ville bli flugen till Istanbul.
Rangera
Efter att Nationella Insatsstyrkan tagit hand om talibanen så fick Robin rangera in kärran.

Nu återstår bara att ta hand om bilderna och presentera dom för stenbrottsägaren och - insh Allah - så är det rätt brott denna gång. Lamporna torde blinka röda hos CIA nu, taliban, insh Allah, brott, kniv, insatsstyrka...

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0