Mine Øjne de Skal Se...

Ett viktigt steg i mina trevanden för att kanske sadla om och byta karriär till en mer högtflygande sådan togs idag. Jag fick äntligen tummen ur och besökte Luftfartsstyrelsens förtrogna ögonspecialist på Flyg- & Dykmedicinskt Centrum i Stockholm. Dr. Jan Ygge tog sig en rejäl funderare på om en skelögd idiot som jag skulle kunna bli betrodd med ett så kallat Class 1 Medical som behövs för att få flyga mot betalning ("trafikflygare").

Mr. Ygge jobbar bara en stund på måndagsmorgonen som "konsult" åt Flygdyk så lantisen fick pallra sig upp i svinottan för att svinga sig till Fjollträsk med tåget som gick 06.00. Köpte Just-nu-biljetter mot bättre vetande för en vecka sen. Mr. Ygge har tyvärr en vana av att prioritera andra saker och ställa in med kort varsel ibland, men denna gången gick det vägen. På mer än ett sätt...

Jag är godkänd! :-)

Nåja, tyckte han i alla fall. Nu ska det bara bli formaliserat med myndigheten också men det lär inte vara mer än just formalia. Sen är det ett helt batteri med undersökningar till för att få class 1 och vem vet, den gamla hästen kanske har andra dolda krämpor. Men nu är i alla fall det sedan tidigare kända problemet avklarat. There's hope...



F.ö. kan noteras att julen kommer att bli rik åtminstone på ett sätt, slutlön från gamla jobbet och ny lön på nya tillsammans fixar fetaste kassatillskottet någonsin. Najs :)



Och... detta är inlägg #100 i bloggen :) Vem kunde trott det i februari?

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Peo

Gratulerar!!!

2007-11-19 @ 16:33:38
URL: http://marklund.wordpress.com
Postat av: Pia

Den gamla hästen (hingsten?) gratuleras och lite hö kommer via sms :P
Hönset och hunden passar på att önska sig stora dyra julklappar i år nu när så mkt kirr kommer in ;)
puss o kram

2007-11-19 @ 16:41:57
URL: http://pia.psdekor.nu
Postat av: H

Grattis, kanske kan vi snart bli arbetslösa tillsammans :)

2007-11-19 @ 16:47:04
Postat av: Bengt

Tackar :) Tja, JAG planerar inte att bli arbetslös iaf :) Får ta lite tjänsledigt från farbror staten och köra utbildning och sen flyga på ledig tid till jag ev. får nåt flygjobb.

2007-11-19 @ 19:28:58
URL: http://sbb.blogg.se
Postat av: Tord

Grattis!

2007-11-21 @ 17:24:57
Postat av: Tom

Grattis! /Tom

2007-11-22 @ 16:31:58

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0