Små Saker och Stora Känslor

Chefen kom släpande med lite post som var adresserad till mig för omväxlings skull. Måttligt entusiastisk angrep jag en jiffy-påse med hårt innehåll (hårda paket är bäst!) och fick se ett inslaget paket med vidhäftat kuvert. Great tänkte jag, nån jävla leverantör som fått tokspunk och skickat julklappar till kunderna redan i oktober :-/

När jag öppnat kuvertet med kortet ser jag att det står "grattis till nya jobbet" varpå tankarna skiftar mellan "hur har dom jävlarna fått reda på det?" till "shit, det här nog privat till mig", undrar från vem?

Det var från XX och YY (som båda är XX iofs) i Örebro som jag jobbat mycket nära och länge med i uppdraget för Capgemini. De har bedrivit en lång charmoffensiv för att få mig att fortsätta att jobba med dom istället för att börja hos kunden och nu skriver de såhär:

"Lycka till önskar kvinnorna i Örebro som förgäves fick vänta på dig"

fortsatt med

"Du kan väl döpa några av fiskarna efter oss. Berätta gärna för oss vilken fisk som är XX och vilken som är YY"

Paketet var en DVD med "Instant Amazing Aquarium" :)) En film med fiskar i ett akvarium á la brasvideo. Det är humor det! :)

Varande både man och den person jag är så är översvallande känslor inte något som tillhör min vardag precis, men jag blev både glad och väldigt rörd över humorn, omtanken och värmen som denna lilla sak tillförde min annars rätt gråa dag. Det blir något värt att minnas, precis som de år vi jobbat tillsammans och allt roligt vi haft ihop!

Love you! Vi får ta den där middagen snart!

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0