Stoppa (upp) Duvan!

På jobbet har ett stort ombyggnadsprojekt fallit offer för den isländska utgåvan av finanskrisen. Byggarna gick hem för ett par månader sen när det stod klart att de inte skulle få betalt och det blev väldigt  lugnt varpå naturen omedelbart såg sin chans.


Både denna duva och dess granne skatan en våning upp tyckte att byggnadsställningarna var alldeles förträffliga substitut för träd. Skatan lär ju komma att göra livet präktigt surt för duvorna, vi får se om det blir några ungar och hur gamla de blir isf. Om inte byggarna hinner först. Undras just hur de kommer hantera det delikata problemet..?

Angående titeln på inlägget så påminner jag lite om den gamla Hanna-Barbera-serien "Stoppa Duvan" eller Dastardly & Mutley in their flying machines som den heter i original och där signaturrefrängen är just "stoppa duvan". Fortfarande tokroligt elakt trots att de är skapade redan för c:a 40 år sen. Det är kvalitet det!



Klicka här för ett avsnitt på svenska som inte tillåter embedding (vad är det förresten för j*vla oskick som börjat spridas på duröret?).

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0