DC-3-flygning!!!

Som jag nämnde i förra inlägget så höll KLM ett lotteri med 17 vinster i form av platser ombord på deras C-47/DC-3:a. Man lade helt enkelt en lapp med sitt namn på i en burk och sedan drogs det exakt kl. 11:30. Om man inte var där så gick platsen vidare till någon annan. Undertecknad satte såklart ett påminnelsealarm för att absolut inte missa dragningen.

Klubbens kassör vann en plats men var inte där... nu var goda råd dyra. Jag ringde honom och trots att han var på klubben tog det under minuten för honom att ta sig över *impad*. Han fick trots allt sin plats och gott var väl det. Jag hade dock inte turen på min sida...

MEN fru Fortunas vägar äro outgrundliga... Jag hängde kvar vid KLM:s bord ett tag och de kände såklart igen mig från dagen före när jag var där och plåtade deras ankomst. Jag hade precis bestämt mig för att gå vidare när en av damerna i blått kommer fram till mig och frågar... "vi har fått ett återbud från en av vinnarna som inte kan flyga, skulle du kunna tänka dig att ta hans plats?" Say what?!! Tja, jag kan väl offra mig då... hihi :D


Sprang som en älg över till klubben för att hämta kameran och ID-kort som jag behövde visa. Ett par minuter senare stod jag där med min biljett och boarding pass! Leendet gjorde att mungiporna skakade hand bak i nacken på mig ;)

Inte att jag inte hade varit ombord dagen före eller så... men nu skulle det bli flyga av! Härligt!

SE-KII sedd från insidan på en taxade 3:a. Sweet. Hade väl aldrig kunna tro att jag skulle se dessa bekanta marker från insidan på en sån fin dam.


Lite weird är det ju att man sitter i ett plan som lutar och gången mellan stolarna får man klättra upp för.Mysigt muller.


Efter start gav kaptenen en liten information och hälsade oss sedan välkomna att komma fram och titta men max 2 i taget.


Lake Oåxen

En del hade förstås fullt bestyr att titta ut men en annan som flugit nästa 1000h i trakterna plåtade mest och kollade runt i kärran.


Flygplatschefen var förstås en av de övriga medbjudna.

City från höger bas 11 men landning skedde förstås på 29.

Vår kassör J - happy as a hog han med.


Tack snälla KLM! Det var skitkul! Var sådärglad inför dagen, kändes mest som en massa jobb och ansvar och jag var trött. Ville inte. Men efter detta... fin dag, trevlig folk, lyckat och så en DC-3-flygning rikare, yes!

Snubblade även över David och hans P som är trogna läsare av bloggen, kul det också!

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Slöberg

Ha, er kassör känner jag mer än väl igen... En gång i tiden lekte jag debet & kredit i hans bolag... & lekte helt andra lekar med hans yngste son

2010-10-17 @ 20:39:30
Postat av: Bengt

Hupp :) Där ser man! hihi :)

2010-10-21 @ 09:47:06
URL: http://sbb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0