Ryktet om Min Död är Betydligt Överdrivet

Oj, lite dåligt samvete har jag nog haft för att jag inte bloggat på ett tag men inte så att bloggen blivit en belastning. Jag är fortfarande sådär eländigt småsjuk fast mycket bättre, mest hosta kvar. Jobbet går inte precis ner i takt och nu börjar övertidstimmar och "frivilliga studier" på fritiden dyka upp för att åtminstone kunna hålla en viss anständighetsnivå på saker. Helgerna har gått åt till att sova igen samt läsa på en del vilket egentligen inte givit nån avkoppling precis.

En stor del av förra söndagen gick däremot åt till lite trevligt socialiserande med grannarna Henrik och Therese. Vi började med att bjuda på våfflor på vår balkong vid 14-tiden sådär när vi hade vaknat till :) Därpå följde lite flygning över Östergötland och S:t Anna och Gryts skärgårdar. Vackert var vädret men soldiset var så tjockt att man kunde ätit det med sked.

Styrman
Therese visar hur en spak ska drejas.



Snart är det påsk hursomhelst och det blir 5 dagars sammanhängande ledighet. Ska bli skönt det. Sambon åker på hundutställning på påskafton fast hon lämnar familjens stolthet hemma, han är inte för den stora allmänheten att beskåda. På skärtorsdagen ska jag hjälpa till att städa hos en gammal vän som verkligen behöver hjälp på det området, blir nog en intressant dag med hacka, skyffel och eldkastare (ehm..).

image17
"Puppy". En mästare vid tangentbordet.

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0