Stinkköping

Så har man varit borta i nästan en vecka och jobbat 74,5h så här långt och än är det inte slut, imorrn ska jag iväg igen så det blir nog runt 80h innan den är helt över. Det är dubbel normal veckoarbetstid för er slapptaskar som bara jobbar halvtid ;)

Så kommer man hem till Linkeboda igen bara för att välkomnas av en av de två dominerande aromerna som omger den här staden.

Tryck 1 för ruttnande slaktavfall från Farmek.
Tryck 2
för ännu mer förruttnat biogasavfall.

Det var varmt här där jag sitter så jag öppnade fönstret. Det skulle jag inte gjort. Problemet är inget nytt men staden där "idéer blir verklighet" har inte stake nog att göra nåt åt det. Det ryktas att de som passerar Linköping på E4 och känner biogasanläggningens stank döpt om stan till Stinkköping eller möjligen Stinkeboda. Skamligt dåligt, det tillsammans med skylten "Väkommen till Linköping" som aldrig uppdateras med vad som händer. Men det är klart inget annat händer väl här heller förstås.

image249

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Torbjörn

Linköping - staden där SMÅ idéer blir verklighet.

2007-10-14 @ 22:53:19
URL: http://www.freekick.org
Postat av: SonicBoomBoy

Knappt...

2007-10-15 @ 08:32:24
URL: http://www.ratatosk.nu
Postat av: Zune

Det är Svensk Biogas som står för majoriteten av den hemska lukten i Linköping (Stinkköping). Även om de brukar skylla på Scan. Visst, Scan luktar också, men inte ens i närheten av hur mycket Svensk Biogas luktar. Är själv Linköpingsbo, så jag kan de där lukterna. Tyvärr.

2010-01-07 @ 11:54:52
Postat av: Bengt

Det är ju helt otroligt att de 1) inte kan kontrollera stanken från en sån anläggning 2) lägger den så nära stan om man vet att man inte kan låta bli att stinka så miserabelt... Googlade du på Stinkköping för hitta denna post eller? Den är ju inte precis ny :)

2010-01-07 @ 12:37:48
URL: http://sbb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0