Dagens Kuligaste Kommentar

Om kvällstidningsjournlister:

"Nu är ju syftet med artikeln inte att någon ska lära sig något, utan att en bit papper ska täckas med textmassa som verkar milt laxerande utan att ge utslag på EEG. Det verkar vara vad journalistjobbet i de flesta fall går ut på."

Sagt av "felmoftan" i kommentarsfältet på en annan blogg. LMAO :)




Sen är det ju inte utan att man undrar hur den som satte det här löpet tänkte? :) Fast glädjande nog så handlade det inte om det vanliga (s)-mantrat om "videovåld" och negativa effekter. Samtidigt som just det gör det inte så lite motsägelsefullt när man vill (s)atsa på något som man alltid framhållit som samhällets fördärv. Men det var ju i vanlig ordning inte bara ett konstruktivt förslag utan också ett gnäll mot alliansen så inte allt förändras. Det känns tryggt. :)

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Åsa

Intressant! Dataspel ska "bli kultur". Vad var det innan då? Det verkar som om något kan bli kultur först när det går att tjäna pengar på det. Med tanke på det borde t.ex. opera inte längre vara kultur.

2008-12-03 @ 14:57:27
Postat av: Bengt

Riktigt så :) Man kan ju också ifrågasätta varför staten ska sponsra kultur. Om "finkulturen" hade erbjudit det folk vill ha till rätt pris så hade den inte behövt statsstöd.

2008-12-03 @ 15:12:06
URL: http://sbb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0