There IS a God!

Blixten måste ha slagit ner någonstans. Jag kommer inte att komma över det här på en vecka. Mitt bredband är flyttat! Otroligt!

Efter lite snickrande med hjälp av kompisen R så börjar lägenheten likna inflyttad och klar. Nåja. Men det viktigaste som stått på akutlistan i alla fall. Taklampor upp i det 4.5m höga snedtaket t ex, fick låna värsta stegen för att sätta upp dom. Bävar för när glödlamporna måste bytas...

Idag lät jag min chef förstå att jag tänker ta en del tjänstledigt under året för att studera ATPL-teorin och att det kan leda till att jag slutar i förlängningen om allt går bra. Mot bakgrund av att en rätt nyanställd kollega sa upp sig igår och vi redan går på knäna bemanningsmässigt så jublade han förstås inte.

Men jag gjorde mitt bästa för att få honom att inse också hur svårt det faktiskt är att komma in på ett heltidsjobb i flygbranschen och hur många X-faktorer, häxdoktorer, hästskor och kattsvansar som måste ligga i rät linje för att det faktiskt ska bli så. Viktigast för mig är som sagt att bevisa för mig själv att jag kan. Sen om det blir rundflyg på LFK eller MD-83 på Flynordic av det är en helt annan femma.

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Pia

Nä vadå... Du ska jobba på Thai Air och jag ska flyga upp all din personalbonus :P

2008-02-05 @ 22:37:27
URL: http://pia.psdekor.nu

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0