Plockat Från Veckan

  • Kyrkan skickar ut informationsblad prydda av "höstlöv" i form av cannabis sativa... Nåallt för att man måste vara lite pårökt för att vara troende men jag undrar ändå vad det är för planta som inte känner igen cannabisblad :)
  • Enligt kvällspressen så har regeringskansliet en apa anställd. För det kan väl inte vara en välutbildad, av mina skattepengar finansierad, människa som kastar ut bananskal från sitt kontorsfönster? Hitta ett lämpligare zoo att spärra in det arroganta arslet på är min rekommendation.
  • Bland det mer originella den här veckan står iofs inte helt oväntat en amerikan för. Jag garvar fortfarande åt det här praktexemplarets tilltag :)
  • SSU lovar rosor åt den som tar på sig den förmodat avsiktliga matförgiftningen av Svenskt Näringslivs konferens. ”SSU Stockholm kan inte undvika att se det ironiska i att storkapitalets män, som äter sig mätta på bekostad av världens arbetares lidande, nu drabbas av magsjuka". Alltså, oavsett vad man tycker om den nuvarande regeringen, är det folk som, ironi eller ej, ventilerar sånna här tankegångar ni hellre vill ha? *rysa*
Sen har det varit tre saker som inträffat som verkligen gjort mig besviken på mänskligheten och förbannad på faktumet att det går så många totalrubbade idioter lösa som inte drar sig för att sätta nya lågvattenmärken för vad man kan göra mot andra människor.
  • Den som enligt (sedermera reviderat händelseförlopp) satte en smällare i munnen på en kvinnlig lokförare i Malmö. Nu var det inte som det lät först, den var förlupen och satt inte i hennes mun men väl exploderade i hennes ansikte. Men likafullt...
  • Plattskallarna i England som hetsade en kille som stod i begrepp att ta livet av sig till att faktiskt hoppa över kanten, hoppas dom kommer till insikt och mår dåligt av det resten av sina liv.
  • Snorungarna som mer eller mindre organiserat attackerar äldre vid deras vårdboenden. Samma återkommande jävla fråga, vart är småjävlarnas föräldrar?! Doktorn föreskriver ett års utegångsförbud och ett kok stryk. Fast frågan är för vem av dom?
Avreagerat och klart, det var allt jag ville ha sagt om detta, until next time - suck my udders! :))

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0