Fyra Nolla

Jorå, såere.

Den traumatiska 4:an anlände i lördags. 39 och 40, det är 10 år emellan de åldrarna. I alla fall på en del sätt. Jag är såklart inte annorlunda än dagen innan men den generella bilden av en man i 30-årsåldern eller en i 40-årsåldern skiljer ju rätt mycket.

I flygsammanhang förekommer en del "åldersrasism" som bottnar mycket i att hälsan är det som styr hur länge man kan flyga och den avtar ju som bekant med tilltagande ålder. Inte alla bryr sig om detta men det hade såklart varit skönare att kunna skriva 3* än 40 i de ansökningar som jag nu ska försöka få iväg till diverse intressanta flygbolag. Därav min "ångest light" runtom det hela.

Sen är det klart att jag kunde ha familj och nästan vuxna barn nu men det är inte för sent. Men visst tänker jag såna tankar ibland.

Ju äldre jag blir desto mindre betyder högtids- och helgdagar och att ställa till med stor fest har aldrig varit min grej. Men så kommer ju det där "mamma förväntar sig iaf få komma på en fika"... och så tänker jag "men om jag ändå ska bjuda en på fika kan det ju vara roligt att bjuda några av de närmsta vännerna också". Från det spred sig tanken till de som jag varit bjuden på födelsedag hos, de måste jag ju bjuda såklart. Till slut blev vi 22st i min stackars 3:a på 75kvm :) Rätt trevligt var det också trots att jag ångrat mig många gånger om dagarna innan :) Tyvärr kunde inte min M vara med då hon var bjuden på en väns bröllop sedan länge men jag fick god hjälp i planeringen, fick fira med henne kvällen innan och vakna tillsammans på min dag.

Jag önskade mig bidrag till en flygning med luftballong eftersom jag aldrig kommit mig för med att ta mig råd med det själv och nu är kassan laddad. Bara att hitta en tid och en plats för att genomföra. Det lutar åt att det kanske inte blir av förrän till nästa sommar eftersom piloten/firman jag vill flyga med inte hör hemma här och snart är säsongen slut. Kan jag tänka mig att flyga någon annanstans (Trosa, Malmköping, Stockholm) så kan det bli av tidigare men jag tror nog att det är viktigare för mig att det blir här lokalt där mina vänner kan vara med dessutom.

Tack alla som var med, gav presenter och alla som grattat genom olika kanaler! Härifrån går det bara utför... ;)

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Bengt

@David: http://www.ratatosk.nu/images/flyg/Bonanza/ :)

2010-08-18 @ 14:39:21
URL: http://sbb.blogg.se/
Postat av: David

Grymma bilder Bengt!! Som vanligt! Fyra 39or i tät formation på låg höjd blåste rätt över skallen på mig idag vid ca 13.40. MÄKTIGT!!! Dom flög mot Saab. Vet du något om detta? Har för mig att Daisy skulle besöka LPI idag... Mvh David

2010-08-18 @ 19:15:20
Postat av: David

Antagligen Saab som showade lite för Thailand! http://www.corren.se/ekonomi/?articleId=5319099&date=&menuids= Mvh David

2010-08-18 @ 19:46:23

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0