Litt Mer Viiiidääjooo

Lite musik och lite humor och lite av båda i ett :) Det här är vad som snurrar mycket här för tillfället.


Robyns framförande av With Every Heartbeat från nobelfesten fick jag öronen på genom Prick-bloggen. J har så rätt i att den är helt otrolig, särskilt från runt 2:30 och framåt. Magiskt Robyn!

Samtidigt hade jag råkat se Wyclef Jeans show från förra årets nobelfest, här kan vi snacka proffsig entertainer. Hoppa fram till mitten för det bästa.


Inte lika magisk då men politiskt inkorrekt rolig är Domenicer:s Bög Mamma Kines. Många roliga observationer i den låten och rättframt, kul helt enkelt :)


Jon Lajoie - Everyday Normal Guy. Hysteriskt rolig motpol till de stereotypa gangstarapparnas tugg om sina rika bling-bling-liv och hur jävla bra de är på allt :)


George Carlin stand-up om folk och deras prylar. Så sjukt jävla sann! Och det är ju det som gör det så bra, när de träffar sånt alla kan känna igen sig i och inse hur vrickat det egentligen är om man ser på det lite utifrån :)

Over and out - I gotta go take care of my stuff :)

Kommentarer (om du inte klarar av att skriva ditt namn, skit i att kommentera!)
Postat av: Josefin

Jo, självklart skalar man i så fall upp marktjänsten, men det kommer aldrig finnas en tankbil per flygplan och ju mer linjetrafik, desto fler flygplan går före oss i kön, i synnerhet Ryan med sina korta turnarounder.

2010-02-15 @ 11:18:56
URL: http://julietoscar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv ditt riktiga namn här eller skriv ingen kommentar alls:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0